ROMANIA

JUDEŢUL CARAS-SEVERIN

MUNICIPIUL CARANSEBES

CONSILIUL LOCAL

 

H O T Ă R A R E

Consiliul Local al municipiului Caransebes întrunit în Sedinţă ordinară in data de 30.07.2009,

VăzAnd Proiectul de hotarare si Avizul Comisiei de specialitate nr.3 pentruservicii publice, comerţ, agricultură Si turism SiAvizul Comisiei de specialitate nr. 1 pentru studii, prognoze economico-sociale, buget-finanţe Si administrarea domeniului public Si privat din cadrul Consiliului Local al municipiului CaransebeS,Raportul nr.10967/24.06.2009 al Serviciului Juridic si Contencios din cadrul aparatului de specialitate al Primarului si cererea de finantare a proiectului Gestionarea deseurilor, cap.II, pct.4 - Impactul pe termen surt si lung, pct. b) - Impact institutional,

VăzAnd prevederile OG nr.26/2000 cu privire la asociaţii Si fundaţii, modificată Si completată ulterior,

LuAnd în considerare dispoziţiile Legii nr.51/2006 a serviciilor comunitare de utilităţi publice, cu modificările si completările ulterioare,

Tinand cont de amendamentele ridicate in plenul sedintei,

In temeiul art.12, alin.(1), art.36, alin.(1) si art.45 din Legea nr.215/2001, cu modificarile si completarile ulterioare,

H O T Ă R Ă S T E:

 

Art.1. (1) Se aproba cotizatia de 2 lei/ locuitor/an, platibili in patru rate trimestriale, catre Asociatia Intercomunitara Intercom Deseuri Caras- Severin.

(2) Sumele se incaseaza separat de catre S.C. Transal Urbis S.R.L. si se depun intr-un cont separat, la dispozitia bugetului local pentru plata catre Asociatia Intercomunitara ,,Intercom Deseuri Caras- Severin.

Art.2. Se respinge propunerea de gestiune delegata a serviciului de salubritate, de pe raza municipiului Caransebes, catre Asociatia Intercomunitara Intercom Deseuri Caras- Severin, avand in vedere prevederile proiectului Gestionarea deseurilor privind mentinerea de catre Consiliul Local a structurilor pentru operare si intretinere a sistemului de salubrizare si dupa incetarea finantarii.

Art.3. Se desemnează dl.Ursulescu Ion Bujor, în calitate de reprezentant al municipiului Caransebes în Adunarea Generală a Asociaţilor si pentru nominalizare in Consiliului Director al Asociatiei Intercomunitara ,,Intercom Deseuri Caras- Severin .

Art.4. - Orice prevederi contrare prezentei se abroga.

Art.5. Cu ducerea la îndeplinire a prezentei hotărAri se încredinţează Primarul municipiului Caransebes prin Serviciul Juridic si Contencios siS.C. Transal Urbis S.R.L. 

Art.6. Prezenta hotărAre intră în vigoare Si se comunică în baza prevederilor art. 48, alin.2 art. 49, alin. 1, teza II Si art. 115, alin. 3 din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată în 2007, cu modificările Si completările ulterioare:

- Instituţiei Prefectului judeţului CaraS-Severin;

- Primarului municipiului Caransebes;

- Viceprimarul municipiului Caransebes;

- Consiliului Judeţean Caras-Severin;

-Asociatiei Intercomunitare INTERCOM DESEURI Caras-Severin, Resita,

Piata 1 Decembrie 1918, nr.7, etaj 3, camera 3 ;

- S.C. Transal Urbis S.R.L. ;

- Domnului Ursulescu Ion;

- Direcţiei Economice;

- Biroului Audit Intern;

-Serviciului Juridic si Contencios

- Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public Si Privat;

- Compartimentului Relaţii cu publicul pentru afiSare Si mass-media locală.

 

PRESEDINTE DE SEDINŢĂ,

L.S. Consilier Albai Petru

 

CARANSEBES CONTRASEMNEAZĂ

Data 30.07.2009 SECRETARUL MUNICIPIULUI

Nr. ................... CARANSEBES

 

Ana Bratu

A.B. /M.B.

Exp.12.