ROMANIAJUDEŢUL CARAS-SEVERINMUNICIPIUL CARANSEBESCONSILIUL LOCAL

 

 

 

HOTĂRARE

 

Consiliul Local al municipiului CaransebeS, întrunit în Sedinţa ordinară din data de 30.07.2009,

AvAnd în vedere Proiectul de hotărAre si Avizul Comisiei de specialitate nr.5 pentru administratie publica locala, juridica, disciplina, apararea ordinii publice, respectarea drepturilor si a libertatii cetatenilor din cadrul Consiliului Local al municipiului CaransebeS, Referatul nr.12629/22.07.2009 al Compartimentului Proiecte cu Finantare Internationala, Relatii Internationale si Interetnice si adresa nr. 10568/18.06.2009 a Municipalitatii Pancevo,

VăzAnd Proiectul ,,Program de sanatate si masuri de prevenire impotriva poluarii raului Timis", din cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania-Serbia si Programul comun ,, Eco-Statutul Raului Timis",

În temeiul art. 15, art.36, alin.(7), lit.c) Si art. 45 din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările Si completările ulterioare,

HOTĂRĂSTE:

 

Art.1. Se aprobă incheierea Acordului de parteneriat dintre Primaria municipiului Caransebes si Primaria Pancevo, ca lider de proiect, in vederea implementarii Proiectului ,, Program de sanatate si masuri de prevenire impotriva poluarii raului Timis" , din cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania - Serbia.

Art.2. Primaria Caransebes va avea propriul buget, finantat 85% din fonduri UE, 13% din fonduri guvernamentale, iar 2% va fi contributia proprie alocata de la bugetul local.

Art.3. Cu ducerea la îndeplinire a prezentei se încredinţează Primarul municipiului Caransebes prin Compartimentul Proiecte cu Finantare Internationala si Directia Economica.

Art.4. Prezenta hotărAre intră în vigoare Si se comunică potrivit prevederilor art. 48, alin. (2), art. 49, alin. (1) Si ale art. 117, lit. (e) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările Si completările ulterioare, la:

- Instituţia Prefectului judeţul CaraS-Severin;

- Primarul municipiului CaransebeS;

- Compartimentul Proiecte cu Finantare Internationala;

- Direcţia Economică;

- Biroul Audit Intern;

- Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public Si Privat;

- Compartimentul Relaţii cu publicul pentru afiSare Si mass-media locală.

 

PRESEDINTE DE SEDINŢĂ,

L.S. Consilier Albai PetruCARANSEBES CONTRASEMNEAZĂData 30.07.2009 SECRETARUL MUNICIPIULUINr. ................... CARANSEBESA.B. /M.B. Ana BratuExp.8.