ROMANIAJUDEŢUL CARAS-SEVERINMUNICIPIUL CARANSEBESCONSILIUL LOCAL

HOTĂRARE

Consiliul Local al municipiului CaransebeS, întrunit în Sedinţa ordinară din data de 26.02.2009,

AvAnd în vedere Proiectul de hotărAre al Primarului municipiului Si Avizul Comisiei de specialitate nr. 5 pentru administratie publica locala, juridica, disciplina, apararea ordinii publice, respectarea drepturilor si a libertatii cetatenilor din cadrul Consiliului Local al municipiului CaransebeS, Referatul nr. 1805/23.02.2009 al Compartimentului Resurse Umane Si Avizul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici nr. 1472810/2009 ,

VăzAnd prevederile art.107 din Legea nr.188/1999 privind statutul funcţionarilor publici cu modificările Si completările ulterioare ,

În temeiul art. art. 36, alin. (1), alin. (2), lit. (a), alin(3), lit. (b) Si art. 45 din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările Si completările ulterioare,

HOTĂRĂSTE:

Art.1. Se aprobă transformarea următoarelor funcţii publice din cadrul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public Si Privat CaransebeS după cum urmează:

În cadrul Biroului Proiectări si Investiţii:

Se desfiinţează funcţia publică vacantă de consilier I superior treapta 3 Si se înfiinţează funcţia publică de consilier I principal treapta 3.

Se desfiinţează funcţia publică de referent de specialitate II superior treapta 1 (un post vacant ) Si se înfiinţează funcţia publică de referent de specialitate II asistent treapta 3.

Art.2. Se aprobă organigrama, statul de funcţii pentru personalul contractual Si statul de funcţii pentru funcţionarii publici la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public Si Privat, conform anexelor 1, 2 Si 3.

Art.3. Cu ducerea la îndeplinire a prezentei se încredinţează Primarul municipiului Caransebes prin Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public Si Privat.

Art.4. Prezenta hotărAre intră în vigoare Si se comunică potrivit prevederilor art. 48, alin. (2), art. 49, alin. (1) Si ale art. 117, lit. (e) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările Si completările ulterioare, la:

  • Instituţia Prefectului judeţul CaraS-Severin;

  • Primarul municipiului CaransebeS;

  • Compartimentului Resurse Umane;

  • Direcţia Economică;

  • Biroul Audit Intern;

  • Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public Si Privat;

  • Compartimentul Relaţii cu publicul pentru afiSare Si mass-media locală.

PRESEDINTE DE SEDINŢĂ,L.S. Consilier Vasilescu IonCARANSEBES CONTRASEMNEAZĂData 26.02.2009 SECRETARUL MUNICIPIULUINr. ................... CARANSEBESA.B. /M.B. Ana BratuExp.8.