ROMANIAJUDEŢUL CARAS-SEVERINMUNICIPIUL CARANSEBESCONSILIUL LOCAL

HOTĂRARE

Consiliul Local al municipiului CaransebeS, întrunit în Sedinţa ordinară din data de 30.07.2009,

AvAnd în vedere Proiectul de hotărAre si Avizul Comisiei de specialitate nr. 1 pentru studii, prognoze economico-sociale, buget-finanţe Si administrarea domeniului public Si privat din cadrul Consiliului Local al municipiului CaransebeS, Referatul nr.12844/28.07.2009 al Compartimentului Investitii,

VăzAnd prevederile Legii nr.273/2006 privind finantele publice locale,

În temeiul art. 36, alin. (1), alin (2), lit.b), alin (4), lit.d), alin.6, lit.a), pct.4 Si art. 45 din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările Si completările ulterioare,

HOTĂRĂSTE:

Art.1. Se aproba Studiul de Fezabilitate privind obiectivul de investitii ,,Reabilitare Casa Municipala de Cultura George Suru", cu indicatori tehnico-economici prezentati in raportul Compartimentului Investitii anexat, ce face parte integranta din prezenta hotarare..

Art.2. Se aproba cofinantarea de 2% din costurile totale, reprezentand contributia de la bugetul local, in valoare de 73.083,23 lei, precum si toate cheltuielile neeligibile.

Art.3.Cu ducerea la îndeplinire a prezentei se încredinţează Primarul municipiului CaransebeS prin Compartimentul Investitii si Directia Economica.

Art.4. Prezenta hotărAre intră în vigoare Si se comunică potrivit prevederilor art. 48, alin. (2), art. 49, alin. (1) Si ale art. 117, lit. (e) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările Si completările ulterioare, la:

  • Instituţia Prefectului judeţului CaraS-Severin;

  • Primarul municipiului CaransebeS;

  • Compartimentul Investitii;

  • Direcţia Economică;

  • Biroul Audit Intern;

  • Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public Si Privat;

  • Compartimentul Relaţii cu publicul pentru afiSare Si mass-media locală.

PRESEDINTE DE SEDINŢĂ,L.S. Consilier Albai PetruCARANSEBES CONTRASEMNEAZĂData 30.07.2009 SECRETARUL MUNICIPIULUINr. ................... CARANSEBESA.B. /M.B. Ana BratuExp.8.