ROMANIAJUDEŢUL CARAS-SEVERINMUNICIPIUL CARANSEBESCONSILIUL LOCAL

HOTĂRARE

Consiliul Local al municipiului CaransebeS, întrunit în Sedinţa ordinară din data de 29.05.2009,

AvAnd în vedere Proiectul de hotărAre Si Avizul Comisiei de specialitate nr. 1 pentru studii, prognoze economico-sociale, buget-finanţe Si administrarea domeniului public Si privat din cadrul Consiliului Local al municipiului CaransebeS, Referatul nr.3398, 8908/20.05.2009 al Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public Si Privat,

VăzAnd prevederile Legii nr.213/1998 privind proprietatea publică si regimul juridic al acesteia, cu modificarile si completarile ulterioare,

În temeiul art. 36, alin. (1),alin (2), lit.c), alin.(5) lit.a) Si art. 45 din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările Si completările ulterioare,

HOTĂRĂSTE:

Art.1. Se aproba organizarea licitatiei publice cu strigare, cu adjudecare la cel mai mare pret obtinut in vederea inchirierii unui spatiu cu destinatia de librarie, cu articole pentru copii, in suprafata de 12 mp, situat in municipiul Caransebes, Parcul Teius-Oraselul Copiilor, conform releveului spatiului si anuntului de organizare al licitatiei anexat, ce face parte integranta din prezenta hotarare.

Art.2. Se aproba caietul de sarcini in vederea organizarii licitatiei publice, conform anexei ce face parte integranta din prezenta hotarare.

Art.3.Cu ducerea la îndeplinire a prezentei se încredinţează Primarul municipiului CaransebeS prin Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public Si Privat.

Art.4. Prezenta hotărAre intră în vigoare Si se comunică potrivit prevederilor art. 48, alin. (2), art. 49, alin. (1) Si ale art. 117, lit. (e) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările Si completările ulterioare, la:

  • Instituţia Prefectului judeţului CaraS-Severin;

  • Primarul municipiului CaransebeS;

  • Direcţia Economică;

  • Biroul Audit Intern;

  • Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public Si Privat;

  • Compartimentul Relaţii cu publicul pentru afiSare Si mass-media locală.

PRESEDINTE DE SEDINŢĂ,L.S. Consilier Tocut Dan LaurentiuCARANSEBES CONTRASEMNEAZĂData 29.05.2009 SECRETARUL MUNICIPIULUINr. ................... CARANSEBESA.B. /M.B. Ana BratuExp.7.