ROMÂNIA

JUDEŢUL CARAŞ-SEVERIN

MUNICIPIUL CARANSEBES

CONSILIUL LOCAL

H O T Ă R Â R E

 

Consiliul Local al municipiului Caransebes întrunit în şedinţă ordinară in data de 04.02.2010,

Văzând Proiectul de hotarare si Avizul Comisiei de specialitate nr.3 pentru servicii publice, comerţ, agricultură şi turism , Raportul nr.14768/27.01.2010 al Serviciului Juridic si Contencios din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului şi adresa nr.14768 din 04.09.2009 a Consiliului Judeţean Caraş-Severin,

Văzând prevederile capitolului II- Reguli privind pregatirea si depunerea proiectelor din Ghidul olicitantului Axa Prioritara 2 – POS Mediu ,, Dezvoltarea Sistemelor de Management Intrgrat a Deseurilor si reabilitarea siturilor istorice contaminate’’, O.G. nr.26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii, modificată şi completată ulterior şi ale Legii nr.51/2006 a serviciilor comunitare de utilităţi publice, cu modificările si completările ulterioare,

In temeiul art.12, alin.1, art.36, alin.1, alin.6, lit.a, pct 14 si alin. 7 si art.45 din Legea nr.215/2001, cu modificarile si completarile ulterioare,

H O T Ă R Ă Ş T E:

 

Art.1. Se aprobă contractul de asocierea a Consiliului Local al municipiului Caransebeş cu autorităţi ale administraţiei publice locale din judeţul Caraş – Severin, pentru implementarea proiectului ,,Sistem integrat de management al deşeurilor solide în judeţul Caraş-Severin .

Art.2. Asocierea prevăzută la art.1 se aplică numai la efectele derulării proiectului ,,Sistem integrat de management al deşeurilor solide în judeţul Caraş-Severin ‘’ şi numai la investiţiile efectuate în cadrul acestuia.

Art.3. Prevederile art.1 nu se aplică la investiţiile efectuate de către Consiliul Local al municipiului Caransebeş prin accesarea proiectului ,,Gestionarea deşeurilor în municipiul Caransebeş ‘’ şi la obiectul acestuia.

Art.4. Prezenta hotărâre revocă HCL nr.211 din 09.10.2009.

Art.5. Cu ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredinţează Primarul municipiului Caransebes prin Serviciul Startegii Management Proiect si Informatizare.

Art.6. Prezenta hotărâre intră în vigoare şi se comunică în baza prevederilor art. 48, alin.2 art. 49, alin. 1, teza II şi art. 115, alin. 3 din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată în 2007, cu modificările şi completările ulterioare:

- Instituţiei Prefectului judeţului Caraş-Severin;

- Primarului municipiului Caransebes;

- Viceprimarul municipiului Caransebes;

- Consiliului Judeţean Caras-Severin;

- Asociatiei Intercomunitare INTERCOM DESEURI Caras-Severin, Resita,

Piata 1 Decembrie 1918, nr.7, etaj 3, camera 3 ;

- S.C. Transal Urbis S.R.L. ;

- Domnului Ursulescu Ion;

- Direcţiei Economice;

- Biroului Audit Intern;

- Serviciului Juridic si Contencios;

- Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat;

- Compartimentului Relaţii cu publicul pentru afişare şi mass-media locală.

 

PREŞEDINTE DE ŞEDINŢĂ,

L.S. Consilier Dascalu Valentin

 

CARANSEBEŞ CONTRASEMNEAZĂ

Data 04.02.2010 SECRETARUL MUNICIPIULUI

Nr. ................... CARANSEBEŞ

 

A.B./V.D. Ana Bratu

Exp.13.