ROMÂNIA

JUDEŢUL CARAŞ-SEVERIN

MUNICIPIUL CARANSEBES

CONSILIUL LOCAL

 

 

H O T Ă R Â R E

 

Consiliul Local al municipiului Caransebes întrunit în şedinţă ordinară in data de 21.04.2010,

Văzând Proiectul de hotărâre, Avizul Comisiei de specialitate nr.3 pentru servicii publice, comerţ, agricultură şi turism şi Avizul Comisiei de specialitate nr. 1 pentru studii, prognoze economico-sociale, buget-finanţe şi administrarea domeniului public şi privat din cadrul Consiliului Local al municipiului Caransebeş, Referatul nr.2270,6791/01.04.2010 al Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat,

Văzând prevederile HCL nr.33 din 12.03.2010,

In temeiul art.36, alin.(2), lit.d), alin.(4), lit.a), alin.(6), lit.a), pct.14 si art.45 din Legea nr.215/2001, cu modificările si completările ulterioare,

 

 

H O T Ă R Ă Ş T E:

 

 

Art.1. Se aprobă suma de 40.000 lei/lună, începând cu luna aprilie a anului 2010 (la care se adaugă TVA), pentru executarea serviciului de salubritate stradală de către S.C. Transal Urbis S.R.L., în condiţiile ce urmează a fi stabilite între Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat Caransebeş şi societate, pentru a se organiza prestarea serviciului în mod continuu, eficient, pe întreaga perioadă a anului, atât pentru zilele de sărbătoare legală, cât şi pentru zilele de sărbătoare festivă.

Art.2. Cu ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredinţează Primarul municipiului Caransebeş prin Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat şi S.C. Transal Urbis S.R.L.

Art.3. Prezenta hotărâre intră în vigoare şi se comunică în baza prevederilor art. 48, alin.2 art. 49, alin. 1, teza II şi art. 115, alin. 3 din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată în 2007, cu modificările şi completările ulterioare:

- Instituţiei Prefectului judeţului Caraş-Severin;

- Primarului municipiului Caransebes;

- S.C. Transal Urbis S.R.L. ;

- Direcţiei Economice;

- Biroului Audit Intern;

- Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat;

- Compartimentului Relaţii cu publicul pentru afişare şi mass-media locală.

 

 

PREŞEDINTE DE ŞEDINŢĂ,

L.S. Consilier Dascălu Valentin

 

 

 

CARANSEBEŞ CONTRASEMNEAZĂ

Data 21.04.2010 SECRETARUL MUNICIPIULUI

Nr. ................... CARANSEBEŞ

 

A.B./M.B. Ana Bratu

Exp.8.