ROMÂNIA

JUDEŢUL CARAŞ-SEVERIN

MUNICIPIUL CARANSEBEŞ

CONSILIUL LOCAL


 

HOTĂRÂRE

 

Consiliul Local al municipiului Caransebeş, întrunit în şedinţa ordinară din data de 25.11.2013,

Având în vedere Proiectul de hotărâre şi Avizul Comisiei de specialitate nr. 4 pentru activităţi ştiinţifice, învăţământ , sănătate , cultură, protecţie social, sportive si de agrementsi Avizul Comisiei de specialitate nr. 1 pentru studii, prognoze economico-sociale, buget finante si administrarea domeniului public si privat din cadrul Consiliului Local al municipiului Caransebes,

Vazand cererea nr. 32843/22.11.2013 a Clubului Sportiv Caras-Severin,

În temeiul art. 36, alin. (1), alin.(2), lit.e), alin.(7), lit.c) si art. 45 din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările şi completările ulterioare,

 

HOTĂRĂŞTE:


 

Art.1. Se aproba participarea municipiului Caransebes prin Consiliul Local al municipiului Caransebes, in calitate de membru asociat la Clubul Sportiv Caras-Severin.

Art.2.Se numeste domnul Ungur Ioan Dorel in calitate de reprezentant al Consiliului Local al municipiului Caransebes in Asociatia Generala a Actionarilor cu drept de initiativa si drept de vot.

Art.3.Cu ducerea la indeplinire a prezentei se incredinteaza Primarul municipiului Caransebes prin persoana nominalizata la articolul 2.


 

 

  PREŞEDINTE DE ŞEDINŢĂ,

L.S. Isac Marius Adrian


 

 

Caransebes

Data 25.11.2013 CONTRAZEMNEAZA

Nr.......... SECRETARUL MUNICIPIULUI

CARANSEBEŞ


 

 A.B. /V.D. Ana Bratu

Exp.8.