ROMANIA

JUDETUL CARAŞ-SEVERIN

MUNICIPIUL CARANSEBEŞ

CONSILIUL LOCAL


 

 


 


 

HOTĂRÂRE


 

Consiliul Local al municipiului Caransebeş, întrunit în şedinţa extraordinară din data de 19.09.2014,

Având în vedere Proiectul de hotărâre şi Avizul Comisiei de specialitate nr. I pentru studii, prognoze economico-sociale, buget, finante si administrarea domeniului public si privat, Referatul nr. 2250/19.09.2014 al Serviciului Public Intretinere si Reabilitare,

Văzând prevederile Ghidului de finantare a Programului de stimulare a reininoirii Parcului Auto National aprobat prin Ordinul 364/ 19.03.2014 al Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice,cu modificarile ulterioare, O.G. nr.112/2000 pentru reglementarea procesului de scoatere din functiune, casare si valorificare a activelor corporale care alcatuiesc domeniul public al statului si al unitatilor administrativ-teritoriale si Legea nr.273/2006 privind finantele publice locale,

În temeiul art. 36 , alin.(1) si art. 45 din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările şi completările ulterioare,


 


 

HOTĂRĂŞTE:


 

 

Art.1. Se aprobă participarea Serviciului Public Intretinere si Reabilitare la Programul de stimulare a reînnoirii Parcului Auto National - Programul Rabla 2014.

Art.2. Se aproba casarea autoturismelor cu datele de identificare cuprinse in anexa nr.1 din parcul auto propriu al Serviciului Public Intretinere si Reabilitare.

Art.3. Se aproba achizitionarea a do autoturisme noi prin Programul de stimulare a reînnoirii Parcului Auto National - Programul Rabla 2014.

Art.4. Valoarea totala a finantarii solicitate, reprezentand prima de casare corespunzatoare autoturismelor casate, este in suma de 6.500 lei/autoturism.

Art.5. Diferenta pana la valoarea achizitiei noilor autoturisme se asigura din bugetul propriu de venituri si cheltuieli al Serviciului Public Intretinere si Reabilitare, pe anul 2014.

Art.6. Cu ducerea la îndeplinire se încredinţează Serviciul Public Întreținere și Reabilitare si domnul Sitariu Toma.

Art.7 . Prezenta hotărâre intră în vigoare şi se comunică potrivit prevederilor art. 48, alin. (2), art. 49, alin. (1) şi ale art. 117, lit. (e) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările şi completările ulterioare, la:

- Instituţia Prefectului Judeţul Caraş-Severin;

- Primarul municipiului Caransebeş;

- Serviciul Public Întreținere și Reabilitare;

- Serviciul Public Poliția Locală;

- Compartimentul Mediu;

- Biroul Audit Intern;

- Direcţia Economică;


 


 


 


 

- Compartimentul Relaţii cu publicul pentru afişare şi comunicare către mass-media locală.


 

PREŞEDINTE DE ŞEDINŢĂ,

L.S. Consilier, Cornea Stelian


 


 


 


 


 

CARANSEBEŞ CONTRASEMNEAZĂ

Data 19.09.2014 SECRETARUL MUNICIPIULUI

Nr. ................... CARANSEBEŞ


 

 

A.B. / M.B. Ana Bratu

Exp.9.