ROMANIA

JUDETUL CARAŞ-SEVERIN

MUNICIPIUL CARANSEBEŞ

CONSILIUL LOCAL

HOTĂRÂRE


 

Consiliul Local al municipiului Caransebeş, întrunit în şedinţa extraordinară din data de 09.12.2014,

Având în vedere Proiectul de hotărâre şi Avizul Comisiei de specialitate nr. I pentru studii, prognoze economico-sociale, buget, finante si administrarea domeniului public si privat, Referatul nr. 33521din 09.12.2014 al Directiei Administratie Publica Locala,

Vazand prevederile Legii nr.213/1998 privind proprietatea publica si regimul juridic al acesteia,

Tinand cont de amendamentele ridicate in plenul sedintei,

În temeiul art. 36, alin. (1), alin.(2), lit.c), alin.(5), lit.b) si art. 45 din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările şi completările ulterioare,


 

HOTĂRĂŞTE:


 

Art.1. Se aprobă inchirierea locurilor de parcare din parcarile situate in Centrul Civic, in zona Romtelecom, cuprinsa intre strada Episcopiei, Stefan Herce, Mihail Halici si din strada Piata Revolutiei

Art.2. Se aproba rezervarea intre orele 16.00-08.00 a cate unui loc de parcare cu prioritate pentru locatarii din zona, contra unei sume de 240 lei/an, prin personalizarea cu numarul de inmatriculare al autoturismului intr -o placuta sau prin trasarea pe pavaj, realizate de catre Serviciul Public ,,Intretinere si Reparatii".

Art.3. Prin exceptie de la prevederile articolului 2 se acorda in mod gratuit un loc de parcare domnului Parvulescu Iacob in parcarea situata in zona Episcopiei, Stefan Herce si Mihail Halici.

Art.4. Se aproba rezervarea locurilor de parcare de catre societatile comerciale sau birourilor notariale din zona, in conformitate cu prevederile Regulamentului de functionare a sistemului de taxare a statinarii si a parcarii in municipiul Caransebes prin personalizarea cu numarul de inmatriculare al autoturismului intr-o placuta sau prin trasarea pe pavaj, realizate de catre Serviciul Public ,,Intretinere si Reparatii".

Art.5. Se aproba parcarea si a altor autoturisme in intervalul orar 08.00-16.00, numai daca acestea nu sunt folosite de catre detinatorul personalizat, la aceleasi tarife ca si parcarea cuprinsa intre Colegiul National Traian Doda si Magazinul Mall.

Art.6. Modalitateade rezervare a locului de parcare si regimul de inchiriere prevazute la articolele 2,3 si 4 se vor extinde si la parcarea de pe strada Ardealului de la Blocul cu nr. 1, Scara A si Blocul nr.3, Scara A,B si C.

Art.7. In zonele de parcare de pe strada Stefan Herce si Mihail Halici (zona Asirom,Romtelecom si Episcopie) vor avea acelasi regim in vedrea modernizarii.

Art.8. Orice prevedere contrara prezentei se abroga.

Art.9. Cu ducerea la îndeplinire se încredinţează Primarul municipiului Caransebeş prin Compartimentul verificare ocupare domeniul public.

Art.10. Prezenta hotărâre intră în vigoare şi se comunică potrivit prevederilor art. 48, alin. (2), art. 49, alin. (1) şi ale art. 117, lit. (e) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările şi completările ulterioare, la:

- Instituţia Prefectului Judeţul Caraş-Severin;

- Direcţia Economică;

- Biroul Audit Intern;

- Compartimentul Relaţii cu publicul pentru afişare şi comunicare către mass-media locală.


 


 


 

PREŞEDINTE DE ŞEDINŢĂ,

L.S. Consilier Stanescu Alexandru


 


 


 


 

CARANSEBEŞ CONTRASEMNEAZĂ

Data 09.12.2014 SECRETARUL MUNICIPIULUI

Nr. ................... CARANSEBEŞ


 

A.B. / V.D. Ana Bratu

Exp.8.