ROMÂNIA

JUDETUL CARAS – SEVERIN

MUNICIPIUL CARANSEBES

CONSILIUL LOCAL


 

H O T Ă R Â R E

privind aprobarea ordinii de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local al municipiului Caransebeş din data de 29.12.2014


 

Consiliul Local al municipiului Caransebeş, întrunit în şedinţa ordinară din data de 29.12.2014,

Având în vedere Dispoziţia nr.1177/22.12.2014 a Primarului municipiului Caransebeş prin care se propune ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local al municipiului Caransebeş din data de 29.12.2014 cu urmatoarele proiecte de hotarare peste ordinea de zi: Proiect de hotarare privind actualizarea proiectului ,, Lucrari de extindere a sistemului de comunicare cu catatenii", Proiect de hotarare privind prelungirea contractului de asigurare a serviciilor silvice incheiat cu Directia Silvica, Proiect de hotarare privind atribuirea in folosinta gratuita a unor loturi de teren in baza Legii nr.15/2003, pentru construire locuinte tineri, Proiect de hotarare privind revocarea HCL nr.142/29.04.2014 cu privire la participarea Primariei si a Consiliului Local al municipiului Caransebes in calitate de coorganizator al Expeditiei pe vVarful Cartensz Pyramid si Proiect de hotarare privind numirea Viceperesedintelui si Secretarului Clubului Sportiv ,, Volei Club Banatul" Caransebes.

Văzând prevederile art.39, art.43, art.44 din Legea nr.215/2001 privind administraţia publică locală cu modificările şi completările ulterioare,


 

H O T Ă R Ă Ş T E:


 

Art.1. Se aprobă ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local al municipiului Caransebeş din data de 29.12.2014 cu urmatoarele proiecte de hotarare peste ordinea de zi: Proiect de hotarare privind actualizarea proiectului ,, Lucrari de extindere a sistemului de comunicare cu catatenii", Proiect de hotarare privind prelungirea contractului de asigurare a serviciilor silvice incheiat cu Directia Silvica, Proiect de hotarare privind atribuirea in folosinta gratuita a unor loturi de teren in baza Legii nr.15/2003, pentru construire locuinte tineri, Proiect de hotarare privind revocarea HCL nr.142/29.04.2014 cu privire la participarea Primariei si a Consiliului Local al municipiului Caransebes in calitate de coorganizator al Expeditiei pe Varful Cartensz Pyramid si Proiect de hotarare privind numirea Viceperesedintelui si Secretarului Clubului Sportiv ,, Volei Club Banatul" Caransebes.

Art.2. Cu ducerea la îndeplinire a prezentei se încredinţează Consiliul Local al municipiului Caransebeş.

Art.3. Prezenta se comunică conform prevederilor art. 49 alin.(1) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locala,republicata, cu modificarile si completările ulterioare, la:

PREŞEDINTE DE ŞEDINŢĂ

L.S. Consilier Stanescu Alexandru


 


 

CARANSEBEŞ CONTRASEMNEAZĂ

DATA 29.12.2014 SECRETARUL MUNICIPIULUI

Nr………… CARANSEBEŞ


 

A.B./V.D. Ana Bratu

Exp.4