CONSILIUL LOCAL 
                                           HOTĂRÂRE
          Având în vedere Proiectul de hotărâre şi Avizul Comisiei de specialitate nr. 4 pentru activităţi ştiinţifice, învăţământ, sănătate, cultură, protecţie socială, sportive si de agrement,
           Vazand prevederile art.7, alin.(3) din Legea nr. 17/2000 privind asistenta sociala a persoanelor varstnice și ale art. 17 alin.2 din Legea nr. 102 / 2014 privind cimitirele, crematoriile umane şi serviciile funerare,                                           HOTĂRĂŞTE:
  Art.1.  Se aprobă suportarea de la bugetul local prin Serviciul Public de Asistenţă Socială a cheltuielilor ocazionate de :a)     înhumarea cadavrelor fără aparţinătorii
b)     înhumarea cadavrelor cu identitate necunoscută
c)     înhumarea persoanelor decedate pe raza municipiului Caransebeş care au domiciliul în altă localitate, nu au aparţinători sau aparţinătorii nu dispun de mijloace financiare pentru a se ocupa de inmormântare.
   Art.2. Decontarea cheltuielilor de înmormântare pentru cazurile sociale prevăzute la art.1 se realizeză de către Servciul Public de Asistenţă Socială Caransebeş, în baza documentelor justificative prezentate de furnizorii de servicii de înhumare specializate/autorizate.
 Art.3. Înhumarea cazurilor sociale prevăzute la art.1 se realizează doar în baza documentelor justificative emise de organele abilitate: certificat de deces adeverinţă de înhumare rapoartele/adresele Poliţiei şi/sau ale Parchetelor, procese verbale, anchete, declaraţii, actul constatatoar al decesului, orice alte documente justificative, cu sprijinul Serviciului Public de Inteţinere şi Reabilitare şi a Bisericii care asigură prezenţa unui preot pentru ceremonia de înmormântare.
    Art.4. Procedura de înmormântare a persoanelor nominalizate la art.1, conform anexei nr.1 ce face parte integranta din prezenta hotarare.
-                     -                     -         Serviciul Public de Asistenţă Socială-                     -                     -                    
                                   PREŞEDINTE DE ŞEDINŢĂ,
       Data                                                                  SECRETARUL MUNICIPIULUI
      Exp.