CONSILIUL LOCAL 
       Având în vedere Proiectul de hotărâre al Primarului municipiului Caransebes si Avizul Comisiei de specialitate nr.1 pentru studii, prognoze economico-sociale, buget-finanţe şi administrarea domeniului public şi privat din cadrul Consiliului Local al municipiului Caransebes si nr.26547/03.11.2017 al Directiei Administratie Locala,      Văzând prevederile Legii nr. 44/1994 privind veteranii de razboi, precum si unele drepturi ale invalizilor si vaduvelor de razboi cu modificarile si completarile ulterioare,       În temeiul art. 36 , alin.(1), (2) lit. d) şi alin (6), lit. a), pct.2)-         Directia Administratie Locala;
-        
Art.1. Se aproba asigurarea gratuita a 3 mc lemn de foc din padurea municipiului Caransebes, pentru veteranii de razboi si vaduve ale veteranilor de razboi care prezinta legitimatie de veteran de razboi emisa de catre Ministerul Apararii Nationale – Asociatia Nationala a Veteranilor de Razboi, pentru anul 2018.         
             Art.2.Cu ducerea la îndeplinire a prezentei se încredinţează Primarul municipiului Caransebeş prin Directia Administratie Locala.
-        
         -         -        
                                              L.S. Consilier Rafa Vasile Iulian
       Data 24.11.2017                                                                            SECRETARUL MUNICIPIULUI
                                                                                                                   
       Exp.7.