ROMÂNIA

JUDEŢUL CARAŞ-SEVERIN

MUNICIPIUL CARANSEBEŞ

      CONSILIUL LOCAL

HOTĂRÂRE

 

Consiliul Local al municipiului Caransebeş, întrunit în şedinţa ordinară din data de 25.06.2019,

Având în vedere Proiectul de hotărâre nr. 18160/19.06.2019 și Expunerea de motive nr. 18181/19.06.2019 ale Primarului municipiului Caransebeș, Avizul Comisiei de specialitate nr. 1 pentru studii, prognoze economico-sociale, buget finante și administrarea domeniului public și privat din cadrul Consiliului Local al municipiului Caransebeș,

Văzând Referatul nr. 16402/18.06.2019 al Casei de Cultură ”George Suru” Caransebeș,

Ținând cont de amendamentul domnului consilier local Rafa Vasile Iulian, ridicat și aprobat în plenul ședinței,

Văzând prevederile Legii nr. 213/1998 privind proprietatea publică și regimul juridic al acesteia,

În temeiul art. 36, alin.(1), alin.(2), lit.c), alin.(5), lit. a) și art. 45 din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările şi completările ulterioare,

HOTĂRĂŞTE:

 

Art.1. Se aprobă organizarea Festivalului ,, Serbările Verii” la Caransebeș în perioada 12-14iulie 2018, editia a IV-a, în Parcul Teiuș din municipiul Caransebes de către Asociația Organizația Dj-ilor, Artiștilor, Muzicologilor, Producători și Interpreți din Timisoara, în parteneriat cu municipiului Caransebeș, prin punerea la dispoziție în mod gratuit a domeniului public al municipiului Caransebes, conform anexei ce face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art.2. Cheltuielile aferente organizării și desfășurării festivalului revin Asociației Organizația Dj-ilor, Artiștilor, Muzicologilor, Producători și Interpreți din Timișoara care va încheia contracte de închiriere a scenei, sunetului și luminilor de furnizare a energiei electrice, executarea pazei și a curățeniei cu societățile comerciale specializate, iar publicul va avea acces gratuit la manifestările desfășurate.

Art.3. Festivalul are scop caritabil în vederea sprijinirii cu suma de 10.000 lei a unui caz social identificat de Direcția de Asistență Socială Caransebeș, fără a se mai colecta donații de la populație.

Art.4. Cu ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredințează Primarul Municipiului Caransebeș, prin Direcția de Asistență Socială Caransebeș și Casa de Cultură ”George Suru” Caransebeș.

Art. 5. Prezenta hotărâre intră în vigoare şi se comunică potrivit prevederilor art. 48, alin. (2), art. 49, alin. (1) şi ale art. 117 alin. (1), lit. (e) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările şi completările ulterioare, la:

-Instituţia Prefectului judeţului Caraş-Severin;

- Primarul municipiului Caransebeş;

- Casa de Cultură ”George Suru”;

- Direcția de Asistență Socială Caransebes;

- Direcția Economică;

- Biroul Audit Intern;

- Compartimentul Relaţii cu publicul, registratură și arhivă, pentru afişare şi mass-media locală.

PREŞEDINTE DE ŞEDINŢĂ,

L.S. Consilier Isac Marius-Adrian

 

  CARANSEBEŞ                                                                                    CONTRASEMNEAZĂ

Data 25.06.2019                                                                     SECRETARUL MUNICIPIULUI

Nr.                                                                                                        CARANSEBEŞ

 

              Ana Bratu

 

  A.B./V.D                                                        

Exp.8.