ROMÂNIA

  JUDEŢUL CARAŞ-SEVERIN

  MUNICIPIUL CARANSEBEŞ

        CONSILIUL LOCAL

 

                                                                          HOTĂRÂRE

 

 

       Consiliul Local al municipiului Caransebeş, întrunit în şedinţa ordinară din  data de 29.01.2019,

      Având  în vedere Proiectul de hotărâre, Expunerea de motive a Primarului municipiului Caransebes si Avizul Comisiei de specialitate nr.1 pentru studii, prognoze economico-sociale, buget-finanţe şi administrarea domeniului public şi privat din cadrul Consiliului Local al municipiului Caransebes si referatul nr.3483 din 28.01.2019 al Serviciului de Integrare Europeana si Comunicare, privind aprobarea proiectului cu titlul Servicii publice performante furnizate cetatenilor din Municipiul Caransebes”, avand cod SMIS 128739, prin Programul Operational Capacitate Administrativa- Cererea de proiecte POCA/471/2/1/ CP 12/2018 pentru regiuni mai putin dezvoltate.

  Vazand prevederile Legii nr.273/2006 privind finantele publice locale cu modificarile sii completarile ulterioare,

  În temeiul art.36, alin. (1), alin. (2), lit.b), alin.(4),lit.d) si art. 45 din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările şi completările ulterioare,

 

    HOTĂRĂŞTE:

 

       Art.1. Se aproba proiectul cu titlul Servicii publice performante furnizate cetatenilor din Municipiul Caransebes”, avand cod SMIS 128739, prin PROGRAMUL OPERAȚIONAL CAPACITATE ADMINISTRATIVĂ - Cererea de proiecte POCA/471/2/1/ CP 12/2018 pentru regiuni mai putin dezvoltate.

   Art.2. Valoarea totala a proiectului este de 2.990.144,50 lei, contribuția proprie la cheltuielile eligibile ale proiectului asigurată de UAT Municipiul Caransebeș este în valoare de 59.802,89 lei, reprezentând contribuția minimă la realizarea proiectului în procent de 2%.

   Art.3.Cofinantarea necesara pentru suportarea cheltuielilor neeligibile rezultate in perioada de implementare a proiectului, a cheltuielilor conexe, cat si disponibilitatea alocarii de resurse financiare necesare unei implementari optime a proiectului, ce vor fi suportate din bugetul local, urmand a fi decontate ulterior pe seama diferitelor mecanisme de rambursare cheltuieli din instrumente structurale.

         Art.4. Municipiului Caransebeș, prin Consiliul Local al Municipiului Caransebeș va suporta cheltuielile de intretinere, administrare si gestionare optima a investitiei realizate prin proiectul Servicii publice performante furnizate cetatenilor din Municipiul Caransebes”, cod SMIS 128739 pe o perioada de cel putin 5 ani de la data la care investitia se implementeaza si mentinerea sustenabilitatii rezultatelor investitiei realizate, asigurand mentenanta si serviciile asociate necesare.

   Art.5. Cu ducerea la indeplinire a prezentei se incredinţează Primarul municipiului Caransebeş prin Serviciul de Integrare Europeana si Comunicare.

 

 

   Art.6. Prezenta hotărâre intră în vigoare şi se comunică potrivit prevederilor art. 48, alin. (2), art. 49, alin. (1) şi ale art. 117, lit. (e) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările şi completările ulterioare, la:

 

 

 

                                                 PREŞEDINTE DE ŞEDINŢĂ,

                                                L.S. Consilier Todorescu Lazar

 

        CARANSEBEŞ                                                                                        CONTRASEMNEAZĂ        

       Data 29.01.2019                                                                               SECRETARUL MUNICIPIULUI

        Nr. ...................                                                                                             CARANSEBEŞ

                                                                                                                    

       A.B. /V.D.                                                                                                          Ana  Bratu

       Exp.7.