ROMÂNIA

JUDEŢUL CARAŞ-SEVERIN

MUNICIPIUL CARANSEBEŞ

      CONSILIUL LOCAL

HOTĂRÂRE

 

Consiliul Local al municipiului Caransebeş, întrunit în şedinţa ordinară din data de 25.06.2019,

Având în vedere Proiectul de hotărâre nr. 18015/18.06.2019 și Expunerea de motive nr. 18014/18.06.2019 ale Primarului municipiului Caransebeș, Avizul Comisiei de specialitate nr. 1 pentru studii, prognoze economico-sociale, buget finante și administrarea domeniului public și privat din cadrul Consiliului Local al municipiului Caransebeș,

Văzând Raportul nr. 17726/12.06.2019 al Compartimentului Achiziții, Licitații și Verificare Plăți din cadrul Primăriei municipiului Caransebeș,

Văzând prevederile Legii nr. 357/2005 privind bursele de mărfuri, art. 104, alin. 5, lit. c din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice

În temeiul art. 36, alin.(1), alin.(2), lit.e), alin.(7), lit. a) și art. 45 din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările şi completările ulterioare,

HOTĂRĂŞTE:

 

Art.1. Se aprobă afilierea municipiului Caransebeș în calitate de membru cu drepturi depline al Bursei Române de Mărfuri pentru o perioadă de un an .

Art.2. Se aprobă contractul de colaborare cu Bursa Română de Mărfuri conform anexei 1 ce face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art.3. Se aprobă cererea de acordare a calității de membru afiliat al Bursei Române de Mărfuri, conform anexei 2, ce face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art.4. Afilierea la Bursa Română de Mărfuri nu implică contribuția financiară a municipiului Caransebeș.

Art.5. Dobândirea calității de membru afiliat la Bursa Română de Mărfuri nu incumbă constituirea unui monopol în favoarea Bursei Române de Mărfuri în privința achiziționării/tranzacționării de bunuri fungibile pe piața de disponibil și nu creează autorității obligația de a efectua o anumită procedură de selecție și/sau atribuire.

Art.6. Cu ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredințează Primarul municipiului Caransebeș prin Compartimentul Achiziții, Licitații, Verificare Plăți.

Art. 7. Prezenta hotărâre intră în vigoare şi se comunică potrivit prevederilor art. 48, alin. (2), art. 49, alin. (1) şi ale art. 117 alin. (1), lit. (e) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările şi completările ulterioare, la:

- Instituţia Prefectului judeţului Caraş-Severin;

- Primarul municipiului Caransebeş;

- Compartimentului Achiziții, Licitații, Verificare Plăți,;

- Direcția Economică;

- Biroul Audit Intern;

- Compartimentul Relaţii cu publicul, registratură și arhivă pentru afişare şi mass-media locală.

PREŞEDINTE DE ŞEDINŢĂ,

L.S. Consilier Isac Marius-Adrian

 

  CARANSEBEŞ                                                                                    CONTRASEMNEAZĂ

Data 25.06.2019                                                                     SECRETARUL MUNICIPIULUI

Nr.                                                                                                        CARANSEBEŞ

 

  Ana Bratu

 

 

  A.B./V.D                                                        

Exp.7.