ROMÂNIA

JUDETUL CARAS – SEVERIN

MUNICIPIUL CARANSEBES

      CONSILIUL LOCAL

                                                                    H O T Ă R Â R E

 

         privind aprobarea ordinii de zi a şedinţei ordinare  a Consiliului Local al municipiului Caransebeş din data de 29.12.2020

 

     Consiliul Local al municipiului Caransebeş, întrunit în şedinţă ordinară din data de 29.12.2020,

      Având în vedere Dispoziţia nr.829/23.12.2020 a primarului municipiului Caransebeş prin care se propune spre aprobare ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local al municipiului Caransebeş din data de 29.12.2020, completata  cu urmatoarele proiecte:

   Proiect de hotărâre  privind  aprobarea proiectului cu titlul  "Gestionarea crizei sanitare COVID-19 în unitățile de învățământ din municipiul Caransebeș".

   Proiect de hotărâre privind aprobarea  incheierii unui contract de asociere în participație intre municipiul Caransebeș și S.C. New Advertising S.R.L., având ca obiect amplasarea pe domeniul public a trei panouri publicitare.

  Proiect de hotărâre privind numirea domnului Cozma Emil Romeo, in functia de administrator și director al SC TRANSAL URBIS SRL , pe o perioada de  4 ani și Retragerea punctului 5 de pe ordinea de zi cu privire la, Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate privind concesionarea prin licitație publică a terenului înscris în CF nr.43253 Caransebeș, în suprafață de 3.500 mp, proprietatea municipiului Caransebeș, în vederea realizării de investiții , complex de sport și agrement.

    Văzând prevederile art.135, alin.7), art.139, alin.1), art.163 alin.(1) si art.196, alin.1), lit.a din OUG nr.57/2019 privind Codul Administrativ,

 

                                                                  H O T Ă R Ă Ş T E:

 

  Art.1. Se aprobă ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local al municipiului Caransebeş din data de 29.12.2020, completata cu urmatoarele proiecte: Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului cu titlul  "Gestionarea crizei sanitare COVID-19 în unitățile de învățământ din municipiul Caransebeș", Proiect de hotărâre privind aprobarea  incheierii unui contract de asociere în participație intre municipiul Caransebeș și S.C. New Advertising S.R.L., având ca obiect amplasarea pe domeniul public a trei panouri publicitare si  Proiect de hotărâre privind numirea domnului Cozma Emil Romeo, in functia de administrator și director al SC TRANSAL URBIS SRL , pe o perioada de  4 ani și Retragerea punctului 5 de pe ordinea de zi cu privire la, Proiect de hotărâre privind  aprobarea studiului de oportunitate privind concesionarea prin licitație publică a terenului înscris în CF nr.43253 Caransebeș, în suprafață de 3.500 mp, proprietatea municipiului Caransebeș, în vederea realizării de investiții , complex de sport și agrement,

    Art.2. Cu ducerea la îndeplinire a prezentei se încredinţează Consiliul Local al municipiului Caransebeş.

  Art.3. Prezenta se comunică conform prevederilor art.197, alin.(1), alin.(2) si alin.(4), art.199, alin.(1) si (2), art.243, alin.(1), lit.e) din OUG nr.57/2019 privind Codul Administrativ, la:

 

                                                    PREŞEDINTE DE ŞEDINŢĂ

                                      L.S. Consilier Dascalu Valentin

 

 

 

CARANSEBEŞ                                                                     CONTRASEMNEAZĂ

DATA 29.12.2020                                         SECRETARUL  GENERAL AL MUNICIPIULUI

Nr…………                                                                          CARANSEBEŞ

 

A.B./V.D.                                                                                   Ana Bratu

Exp.4