ROMÂNIA

JUDEŢUL CARAŞ-SEVERIN

MUNICIPIUL CARANSEBEŞ

      CONSILIUL LOCAL    

                                                                          HOTĂRÂRE

 

      privind aprobarea documentaţia tehnico-economică revizuită faza Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI) pentru Proiectul „Modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public al municipiului Caransebeș, județul Caraș-Severin” din municipiul Caransebeș.

 

     Consiliul Local al municipiului Caransebeş, întrunit în şedinţa ordinară din data de 27.02.2020

 Având în vedere Proiectul de hotărâre nr. 5651/26.02.2020 și Referatul de aprobare nr.5649/26.02.2020 ale Primarului municipiului Caransebes, Avizul Comisiei de specialitate nr.1 pentru studii, prognoze economico-sociale, buget-finanţe şi administrarea domeniului public şi privat din cadrul Consiliului Local al municipiului Caransebeş, Raportul nr. 5650 /26.02.2020  al Serviciului de Integrare Europeana Informatizare si Comunicare,

  Vazand proiectul cu titlul „Modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public al Municipiului Caransebeș, județul Caraș-Severin”, cod 125493, în cadrul Programului Operațional Regional, Axa prioritară 3 Axa prioritară 3 Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Obiectiv specific 3.1 C - Creșterea eficienței energetice în clădirile rezidențiale, clădirile publice și sistemele de iluminat public, îndeosebi a celor care înregistrează consumuri energetice mari,

  Vazand prevederile art.44 alin.(1) din Legea nr.273/2006 privind finantele publice locale cu modificarile și completarile ulterioare și H.G. nr. 907/2016 privind etapele de elaborare și continutul cadru al documentatiilor tehnico – economice aferente obiectivelor/proiectelor de investitii finantate din fonduri publice,

    In temeiul art.129 alin.(1), (2), lit.b), alin.(4), lit .d), art.139, alin.(1) si art.196, alin.(1), lit.a) din OUG nr.57/2019 privind Codul Administrativ,

 

                                                                        HOTARASTE:

 

   Art.1. Se aproba documentaţia tehnico-economică revizuită faza Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI) pentru Proiectul „Modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public al municipiului Caransebeș, județul Caraș-Severin” din municipiul Caransebeș.

     Art.2. Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru Proiectul Modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public al municipiului Caransebeș, județul Caraș-Severin”  din municipiul Caransebeș, potrivit celor prevăzute în documentaţia tehnico-economică revizuită faza DALI  aprobată prin Art. 1.

  Art.3. Se aproba principalii indicatori tehnico-economici ai proiectului precum și descrierea sumară a proiectului Modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public al municipiului Caransebeș, județul Caraș-Severin” , care se regasesc in anexa  nr.1,ce face  parte integrantă din prezenta hotărâre.

     Art.4. Cu ducerea la indeplinire se încredințează Primarul municipiului Caransebes prin  Serviciul de Integrare Europeana Informatizare si Comunicare și Direcția Economica.             

     Art.5. Prezenta hotărâre intră în vigoare şi se comunică potrivit prevederilor art.197, alin.(1), alin.(2) si alin.(4), art.199, alin.(1) si (2), art.243, alin.(1), lit.e)  din OUG nr.57/2019 privind Codul Administrativ, la:

                                                    

                                                   PREŞEDINTE DE ŞEDINŢĂ,

                                                   L.S. Consilier Ponetchi Maria

 

 

            CARANSEBEŞ                                                          CONTRASEMNEAZĂ

            Data 27.02.2020                                        SECRETARUL GENERAL AL MUNICIPIULUI

            Nr.                                                                                  CARANSEBEŞ

 

           A.B./V.D.                                                                              Ana Bratu

            Exp.8.