ROMÂNIA

JUDEŢUL CARAŞ-SEVERIN

MUNICIPIUL CARANSEBEŞ

CONSILIUL LOCAL

 

HOTĂRÂRE

 

privind aprobarea Proiectului „Servicii medicale optime pentru reabilitarea și dotarea cu aparatură medicală modernă a Secției de Neonatologie a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș”

 

Consiliul Local al municipiului Caransebeş, întrunit în şedinţa extraordinară convocata de indata din data de 08.07.2021,

Având în vedere Proiectul de hotărâre nr.19513/08.07.2021 și Referatul de aprobare nr. 19511/08.07.2021 ale Primarului municipiului Caransebes, Avizul nr. 61 /08.07.2021 al Comisiei de specialitate nr.1 pentru studii, prognoze economico-sociale, buget-finanţe şi administrarea domeniului public şi privat din cadrul Consiliului Local al municipiului Caransebeş, Raportul nr. 19510/08.07.2021 al Serviciului Strategii, Proiecte, Programe,

Vazand proiectul cu titlul „Servicii medicale optime pentru reabilitarea și dotarea cu aparatură medicală modernă a Secției de Neonatologie a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș”,în cadrul Programului Fondul Viață pentru Nou-Născuți, program de finanțare nerambursabilă a Fundației Vodafone România pentru compartimentele și secțiile de neonatologie, respectiv pentru secțiile de terapie intensivă neonatală din spitalele publice de specialitate obstetrică, ginecologie și neonatologie ,

In temeiul art.129, alin.(1), alin.(2), lit.b), alin.(4), lit.a), alin.(7), lit.c) art.139, alin.(3), lit.d), art.196, alin.(1), lit.a) din OUG nr.57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificarile și completarile ulterioare,

 

 

HOTARASTE:

 

Art.1. Se aprobă proiectul cu titlul „Servicii medicale optime pentru reabilitarea și dotarea cu aparatură medicală modernă a Secției de Neonatologie a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș”, în cadrul Programului Fondul Viață pentru Nou-Născuți, program de finanțare nerambursabilă a Fundației Vodafone România pentru compartimentele și secțiile de neonatologie, respectiv pentru secțiile de terapie intensivă neonatală din spitalele publice de specialitate obstetrică, ginecologie și neonatologie, conform Anexei 1- Formular de solicitare a finanțării nerambursabile.

Art.2. Se aprobă Anexa 2- Bugetul proiectului „Servicii medicale optime pentru reabilitarea și dotarea cu aparatură medicală modernă a Secției de Neonatologie a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș”, în cadrul Programului Fondul Viață pentru Nou-Născuți, program de finanțare nerambursabilă a Fundației Vodafone România pentru compartimentele și secțiile de neonatologie, respectiv pentru secțiile de terapie intensivă neonatală din spitalele publice de specialitate obstetrică, ginecologie și neonatologie în valoare de 999.999,9 lei, din care contribuția Municipiului Caransebeș în valoare de 10% este de 97.736,4 lei.

Art.3. Se aprobă Anexa 3-Acordul de parteneriat pentru proiectul „Servicii medicale optime pentru reabilitarea și dotarea cu aparatură medicală modernă a Secției de Neonatologie a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș”, încheiat între Fundația Comunitară Banatul Montan în calitate de Aplicant- Partener 1 , Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, în calitate de partener medical-Partener 2 și Primăria Municipiului Caransebeș, în calitate de instituție/autoritate publică- Partener 3.

 

 

Art.4. Asigurarea finanțării pentru toate cheltuielile neeligibile, inclusiv cheltuielile conexe și ale resurselor financiare necesare implementării optime a proiectului, se vor asigura din Bugetul Local al Unității Administrativ-Teritoriale Municipiul Caransebeș.

Art.5. Cu ducerea la îndeplinire a prezentei se încredinţează Primarul municipiului Caransebeş prin Serviciul Strategii, Proiecte, Programe.

Art.6. Prezenta hotărâre intră în vigoare şi se comunică potrivit prevederilor art.197, alin.(1), alin.(2) si alin.(4), art.199, alin.(1) si (2), art.243, alin.(1), lit.e) din OUG nr.57/2019 privind Codul Administrativ, la:

 

 

 

PREŞEDINTE DE ŞEDINŢĂ,

L.S. Consilier Corduneanu Marian

 

 

 

 

  CARANSEBEŞ CONTRASEMNEAZĂ

Data 08.07.2021 SECRETARUL GENERAL AL MUNICIPIULUI

Nr. CARANSEBEŞ

 

  A.B./V.D. Ana Bratu

Exp.7.