ROMANIA

     JUDEŢUL CARAŞ-SEVERIN

     MUNICIPIUL CARANSEBEŞ

           CONSILIUL LOCAL

                                                                         HOTĂRÂRE

 

 privind  mandatarea Primarului Municipiului Caransebes, domnul Felix Cosmin-Borcean sa reprezinte în justiţie Consiliul Local al municipiului Caransebes, in vederea apararii drepturilor şi intereselor legitime ale acestuia, putand delega unui consilier juridic din aparatul de specialitate ori unui avocat angajat în condiţiile legii, exercitarea atributiilor de reprezentare în justiție.

 

    Consiliul Local al municipiului Caransebeş întrunit în şedinţa extraordinară convocata de indata din data  de 08.02.2021,

     Având în vedere Proiectul de hotărâre nr.3963/08.02.2021 si Referatul de aprobare nr.3960/08.02.2021 al Primarului municipiului Caransebes şi Avizul Comisiei de specialitate nr.5 pentru administratie publica locala, juridica, disciplina, apararea ordinii publice, respectarea drepturilor si a libertatii cetatenilor din cadrul Consiliului Local al municipiului Caransebes,  Raportul nr.3958 /08.02.2021 al consilierului juridic din cadrul Compartimentului de Lucru al Consiliului Local,

     În temeiul   art.129 alin.(1) art. 106, art.109, art.139,  alin.(1), art.196, alin.(1), lit.a) din OUG nr.57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificarile și completarile ulterioare,

 

                                                   HOTĂRĂŞTE:

 

   Art.1. Se mandateaza Primarul Municipiului Caransebes, domnul Felix Cosmin-Borcean sa reprezinte în justiţie  Consiliul Local al municipiului Caransebes, in vederea apararii drepturilor şi intereselor legitime ale acestuia.

    Art.2.  Primarul poate delega unui consilier juridic din aparatul de specialitate ori  unui avocat angajat în condiţiile legii, exercitarea atributiilor de reprezentare în justiție.

  Art.3. Cu ducerea la îndeplinire a prezentei se încredinţează Consiliul Local al municipiului Caransebeş, Primarul municipiului Caransebes și Compartimentul juridic și contencios.

   Art.4. Cu ducerea la îndeplinire a prezentei se încredinţează Primarul municipiului Caransebes și Compartimentul Juridic și Contencios.

    Art.5. Prezenta hotărâre intră în vigoare şi se comunică potrivit prevederilor art.197, alin.(1), alin.(2) si alin.(4), art.199, alin.(1) si (2),  art.243, alin.(1), lit.e)  din OUG nr.57/2019 privind Codul Administrativ , cu modificarile și completarile ulterioare, la:

                        -     Biroul Audit Inten;

 

                                             PREŞEDINTE DE ŞEDINŢĂ,

                                           L.S. Consilier Dascalu Valentin

 

                CARANSEBEŞ                                                                             CONTRASEMNEAZĂ   

   Data 08.02.2021                                                     SECRETARUL GENERAL AL  MUNICIPIULUI

   Nr. ...................                                                                                   CARANSEBEŞ

                                                                                                                   

  A.B. /V.D.                                                                                                Ana  Bratu

  Exp.7.